Suomiplaza.net

Selaa vuokrattavia ja myytäviä loma-asuntoja Suomesta sekä ulkomailta.

Myytävät asunnot

Myytävät asunnot, toimitilat ja kiinteistöt. Tällä hetkellä merkittävin myytävien asuntojen hakemisto Suomessa on Oikotien rakentama Asunnot-palvelu. Siellä on kaiken kaikkiaan yli 50 000 myyntikohdetta. Niihin kuuluu asuntoja, uudiskohteita, loma-asuntoja, mutta myös autotalleja, tontteja sekä maa- ja metsätiloja. Haettaessa vain asuntoja voidaan huimasta kohdevalikoimasta sihdata pois ne, joita ei haluta nähdä tallentamalal kriteereihin esimerkiksi talotyypin, huonemäärän, minimi- ja maksimihinnan, sekä pienimmän ja suurimman asuinpinta-alan, ja tietenkin kohteiden sijainnin vaikkapa postinumeron perusteella.

Oikotien kanssa samoista markkinoista kilpailee Etuovi.com. Se mahtipontisesti väittää olevansa Suomen suurin asuntohaku, joka voi tietenkin pitää paikkansa jos ajatellaan myytävien asuntojen kohteiden absoluuttista määrää, sillä kohteita on tätä esittelyä kirjoitettaessa lähes 65 000 kappaletta. Niitä voi hakea edellä mainitun Oikotie Asunnot -palvelun tapaan rajaamalla alueen vaikkapa postinumeron tai paikkakunnan perusteella, sekä määrittelemällä hakuehtoihin asuntotyypin, huoneluvun, hinnan ja pinta-alan. Kohteita voi hakea myös suoraan kartalta.

Valtikseen myytävien asuntojen markkinoilla Kiinteistömaailma kertoo näin: ”Näet uudet kohteet 24h ennen muita!” Kiinteistömaailmassa on verkosto, johon kuuluu tuhansia myytävien asuntokohteita sadoilta eri kiinteistövälittäjiltä. Kohdeluettelon etusivulla on automaattisesti kaikkein uusimmat ilmoitukset, mutta nettisivujen yläosassa sijaitsevaa vihreää nappia, jossa lukee ”Hae asuntoja”, klikkaamalla voi rajata kohteet omien tarpeiden mukaisiksi. Hakukoneella voi tietenkin rajata ensimmäiseksi etsitäänkö myynti- vai vuokrakohteita, ja mistä asuntoja haetaan, miten monta huonetta niissä on oltava, jne.

Mainitsemisen arvoisia asuntojen hakukoneita yllä esiteltyjen lisäksi ovat Huoneistokeskuksen Kohdehaku, OP Koti, Ovikoodi, SKV Kiinteistönvälityksen Asuntohaku, sekä Nettimarkkinan asuntojen, tilojen ja tonttien hakukone.