Suomiplaza.net

Selaa vuokrattavia ja myytäviä loma-asuntoja Suomesta sekä ulkomailta.

Loma-asunnot ja matkailu

Erilaiset loma-asunnot, kuten vuokramökit, ja sellaiset matkailukohteet joihin sisältyy majoitus. Parhaimpia lähtöpisteitä vuokramökkien löytämiseksi on Nettimokki.com. Sen valikoimaan kuuluu yli 2500 vuokramökkiä ja loma-asuntoa. Valikoimassa olevia kohteita voi selata kiinnostusten kohteiden perusteella: kävijä voi etsiä mökkejä, jotka ovat järven rannalla, tai meren rannalla, lähellä laskettelukeskuksia, tai sellaisia, jotka ovat ulkomailla.

Toinen suuren mökkivalikoiman sisältävä nettipalvelu on Lomarengas. Siellä kerrotaan, että Lomarenkaan kävijä voi vuokrata laatutarkastetun loma-asunnon Suomen kattavimmasta valikoimasta. Kohteet on myös luokiteltu. Kohteita löytyy etenkin hiihtokeskusten läheisyydestä. Sadoittain mökkejä on Rukalla, Ylläksellä ja Vuokatissa.

Loma-asuntojen valikoima on monituhatlukuinen Gofinland-nimisessä nettipalvelussa. Siellä on mahdollista selata mökkejä esimerkiksi uutuusjärjestyksen ja vuodepaikkojen määrän mukaan. Monet kohteista ovat yksityisiltä vuokranantajilta. Mikäli mökin etsijä ilmoittaa mökin tietojen kohdalla haluamansa vuokra-ajankohdan, hän voi nähdä silloiset hintatiedot. Hintoihin vaikuttavat esimerkiksi lomasesongit.

Oman siivunsa mökkivalikoimasta on leikannut Mökit.fi. Se mainostaa nettisivuillaan Mökit.fi:stä löytyvän yli 6000 mökkiä ympäri Suomea. Palvelusta voi hakea mökkejä esimerkiksi paikkakunnan nimen, maakunnan, vuodepaikkojen ja viikkohinnan perusteella.

Jonkin verran loma-asuntojen ja -kämppien kohteita löytyy myös Mökkihaku.fi-hakemistosta, joskin siellä pääosa kohteista sijoittuu Itä-Lappiin ja Pohjois-Karjalaan. Teknisen toteutuksen kannalta ajateltuna on Mökkihausta mahdollista löytää loma-asuntojen ilmoituksia myös ulkomailta, mutta tätä esittelytekstiä kirjoitettaessa ei ulkomaisia kohteita löytynyt ainoatakaan.

Viimeinen tällä sivulla esiteltävä mökkien ja loma-asuntojen ilmoituspalsta on Tori.fi. Sen valikoimassa on noin 2000 kohdetta, joista leijonanosa on yksityisten ihmisten jättämiä ilmoituksia. Pääosa Tori.fi:n mökeistä ja loma-asunnoista sijaitsee 1) Lapissa, 2) Pohjois-Pohjanmaalla, 3) Keski-Suomessa ja 4) Etelä-Pohjanmaalla.